Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане от предницата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от napoli Покажи съобщение
    Според мен греста съдържаща медни финни частици е по добра от бялата грес,но такава имах под ръка.
    Според теб и според незнам си кой ясно ма айде да си казват мненията хората с опит - аз много добре знам коя грес за какво е и колко е добра
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Аве аз имам некви наблюдения че тая медна грес след 3-4 месеца ми се струва че се спича или така ми се струва вие кво мислите?
      Сподели де...........
      Вие каква ползвате в случая?
      Тая година мало се поизложих с виното ма с убао мезе.......става.
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Според теб и според незнам си кой ясно ма айде да си казват мненията хората с опит - аз много добре знам коя грес за какво е и колко е добра
        кво стана с греста?не рзбрахме коя е по добра за тампоните.

Comment

От това което изчетох из доста западни форуми, от хора дето споделят опит след известно време, и доста опити, излиза че медната и морската са най - добри......Пауърфлекс дават медна в комплекта си, надали биха си позволили да дадат нещо дето да не е ефективно против скърцане, макар че винаги има и други решения.......
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Медната грес/паста бе третирана или използвана на горен носач. Три месеца дъждове, мивки и какво ли не, но като го махах стоеше още там, говоря за тази част от нея, която бе омазана около тампоните. Подложена на външни влияния.
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
            X